За нас
За нас

Здравейте!

 

Платформата "Кръг на Квадрат" е естественото продължение на брандa "Плетчица"  и проектa "Плети с тениска". "Кръг на Квадрат" обединява страстта ми към плетенето и интересите ми в екологията и психологията. Тук вие ще намерите ръчно правени продукти, изработени от естествени материали и рециклиран текстил. Във всеки от тях е вложена много любов и смисъл. 

 

В средата на 2018 г. чрез проекта "Плети с тениска" успях да спечеля първа награда в четвъртото издание на престижния конкурс "Иновация в действие", организиран от „Солвей Соди“ и от „Аурубис България“. Чрез проекта събирам стари тениски, които преработвам в прежда и от тях изработвам страхотни и уникални продукти за дома и офиса. Инициативата е целогодишна и всеки, който има желание, може да се включи - дали чрез дарение или чрез организиране на кампания в неговата фирма.

 

Закупувайки си продукт от "Кръг на Квадрат", не само ще се сдобиеш с нещо красиво, но заедно ще успеем да спестим редица ресурси и да намалим употребата на вредни химикали и отделянето на въглереден диоксид. Подкрепи "Кръг на Квадрат" и ми помогни да продължа дейността, свързана с намаляването на текстилните отпадъци. 

 

Заедно можем да запазим природата по-чиста!  

 

Данни на фирмата:

Кръг на Квадрат ЕООД

ЕИК: 205127498

Адрес: гр. София, ул. 20 април № 25

Email: pletchica@gmail.com