Чанта Denim

30,00 лв.
  • Кат. номер: 067
Базова цена: 30,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Ръчно правени чанти - чудесен подарък, който можете да направите на себе си или на някой друг. Модерни, цветни и много удобни. Закупувайки си този продукт, вие ще притежавате нещо уникално с кауза, като същевременно ще помогнете в борбата за намаляване на текстилните отпадъци.

 

Чантите Denim съдържат джобове от външната страна, както и от вътрешната, като имат два вида на закопчаване - с копчета или с цип. Дръжката може да се регулира спрямо Вашата височина и предпочитания. 

 

Чантите са изработени от 100 % рециклирани материали благодарение на кампанията ми за събиране и рециклиране на стар текстил "Плети с тениска". Със създването им са спестени редица ресурси, вредни емиисии и текстилни отпадъци.

 

Чанти Denim се изработват и по лична поръчка, като се стремим максимално да удовлетворим Вашите предпочитания и желания.  Ето защо не се притеснявайте да ни пишете. :) 

 

 

Грижа:

Препоръчва се машинно пране на щадяща програма с подходящи препарати. 

 

 

Опаковка:

Всеки продукт се опакова с рециклирани материали и/ или с опаковка, подходяща за рециклиране.

 

Любопитен факт:

Знаете ли, че текстилната промишленост е втората по замърсяване индустрия в света. За последните 20 години производството на дрехи е нараснало с 400 %. Всяка година се купуват по 80 билиона дрехи по света, като само в Европа и САЩ годишно се изхвърля повече от 20 мил. т. текстил.

 

 

Забележка:

Поради спецификата на монитора Ви, е възможно да се наблюдава лека разлика в цветовете. 

 

 

Благодарим Ви, че пазарувате от нас! Чувствайте се свободно да разгледате наоколо! Пожелаваме Ви един слънчев ден!