Декоративни възглавнички

6,00 лв.
Базова цена: 6,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Ръчно правенa декоративна възглавничка - чудесен подарък, който ще обогати домашния уют или ще разнообрази офисната обстановка. Създава приятно коледно настроение. Всяка възглавничка има ръчно изплетена гирлянда и ръчно изработена играчка. :) 

Прекрасното съчетание на цветовете и материалите внася уникалност във всеки продукт - пухена и удобна.

Възглавничката е подходяща за всеки диван - цветен или едноцветен, стар или нов. Изработена е изцяло от рециклирани материали. Калъфката е направена от стар пуловер, а пълнежът е от пухени остатъци, отпаднали в процеса на производство в завод за матраци. Спасени, тъй като в противен случай биха били изгорени. 

 

При поръчка в коментар само напишете желания от вас цвят - бял, зелен или червен. :)) 

 

 

Грижа:

Препоръчва се машинно пране на щадяща програма с подходящи препарати. 

 

Опаковка:

Всеки продукт се опакова с рециклирани материали и/ или с опаковка, подходяща за рециклиране.

 

Любопитен факт:

Знаете ли, че макар че днес Коледната елха се счита за християнски обичай, всъщност той възниква в древността. В Древен Египет са украсявали палмите. Германските племена по-късно украсяват вечнозелени клонки, за да отпразнуват дара на светлината около най-късия ден на годината – 21 декември. В началото хората са украсявали само клонки от елхи, ели и борове и чак през 1597 г. започват да украсяват цели дървета. Вечнозелените дръвчета символизират вечен живот. Те са сред най-значителните части от празничния обред. Постепенно украсите на елхата стават по-богати; коледните дръвчета се обкичват с гирлянди, множество светлини и коледни играчки.  

 

 

Забележка:

Поради спецификата на монитора Ви, е възможно да се наблюдава лека разлика в цветовете. 

 

Благодарим Ви, че пазарувате от нас! Чувствайте се свободно да разгледате наоколо! Пожелаваме Ви един слънчев ден!