Килим "Черно-бели спомени"

100,00 лв. 80,00 лв.
  • Кат. номер: 030
Базова цена: 80,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Ръчно плетенo килимче - чудесен подарък, който ще обогати Вашия домашен уют. Подходящ за всяко едно помещение. Страхотен подарък за повод и за без повод. Прекрасното съчетание на цветовете и материалите внася уникалност във всеки продукт. 

 

Килимчето е изработено изцяло от рециклирани материали по стара технология, използвана от нашите прародители. Този продукт е създаден благодарение на кампанията за събиране на стари тениски "Плети с тениска". За изработването на това чудесно килимче бяха необходими около 12 тениски. До този момент е ползвано като мостра. Продуктът е екосъобразен и щадящ околната среда. Със създаването му са спестени редица ресурси, вредни емисии и текстилни отпадъци. 

 

Предлагаме възможност и за поръчки ако искате нещо специфично, като можете просто да се свържете с нас, за да обсъдим подробностите. 

 

Размери: 

Дължина прибл. 85 см.; широчина прибл. 45 см.

 

Грижа:

Препоръчва се машинно пране на щадяща програма с подходящи препарати. 

 

Опаковка:

Всеки продукт се опакова с рециклирани материали и/ или с опаковка, подходяща за рециклиране.

 

Любопитен факт:

Знаете ли, че текстилната промишленост е втората по замърсяване индустрия в света. За последните 20 години производството на дрехи е нараснало с 400 %. Всяка година се купуват по 80 билиона дрехи по света, като само в Европа и САЩ годишно се изхвърля повече от 20 мил. т. текстил.

 

Забележка:

Поради спецификата на монитора Ви, е възможно да се наблюдава лека разлика в цветовете. 

 

Благодарим Ви, че пазарувате от нас! Чувствайте се свободно да разгледате наоколо! Пожелаваме Ви един слънчев ден!