Коледни топки

6,00 лв.
Базова цена: 6,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Ръчно правенa декоративна украса - чудесен подарък, който ще обогати домашния уют или ще разнообрази офисната обстановка. Създава приятно коледно настроение. Дълготрайни, можете да ги ползвате дълги години, тъй като няма как да се счупят. Мекички, цветни и чудесни. 

 

Тези коледни топки се предлагат във всякакви цветове. При желание на конкретен цвят или гама, просто ни оставете съобщение в секция "Коментар", когато поръчвате, за да се съобразим с Вашата поръчка. :) 

 

 

Размери: 

Дължина прибл. 10 см.; Ширина прибл. 10 см. 

 

Грижа:

Препоръчва се машинно пране на щадяща програма с подходящи препарати. 

 

Опаковка:

Всеки продукт се опакова с рециклирани материали и/ или с опаковка, подходяща за рециклиране.

 

Любопитен факт:

Знаете ли, че макар че днес Коледната елха се счита за християнски обичай, всъщност той възниква в древността. В Древен Египет са украсявали палмите. Германските племена по-късно украсяват вечнозелени клонки, за да отпразнуват дара на светлината около най-късия ден на годината – 21 декември. В началото хората са украсявали само клонки от елхи, ели и борове и чак през 1597 г. започват да украсяват цели дървета. Вечнозелените дръвчета символизират вечен живот. Те са сред най-значителните части от празничния обред. Постепенно украсите на елхата стават по-богати; коледните дръвчета се обкичват с гирлянди, множество светлини и коледни играчки.  

 

 

Забележка:

Поради спецификата на монитора Ви, е възможно да се наблюдава лека разлика в цветовете. 

 

Благодарим Ви, че пазарувате от нас! Чувствайте се свободно да разгледате наоколо! Пожелаваме Ви един слънчев ден!