Коледни венчета

2,50 лв.
Базова цена: 2,50 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Ръчно правенa декоративна украса - чудесен подарък, който ще обогати домашния уют или ще разнообрази офисната обстановка. Създава приятно коледно настроение и не се страхувате, че може да се счупи. Дълготраен и можете да го ползвате години наред. 

 

Коледният венец е изработен от рециклирани материали, благодарение на кампанията ми за събиране на стар текстил "Плети с тениска".

 

 

Опаковка:

Всеки продукт се опакова с рециклирани материали и/ или с опаковка, подходяща за рециклиране.

 

Любопитен факт:

Знаете ли, че макар че днес Коледната елха се счита за християнски обичай, всъщност той възниква в древността. В Древен Египет са украсявали палмите. Германските племена по-късно украсяват вечнозелени клонки, за да отпразнуват дара на светлината около най-късия ден на годината – 21 декември. В началото хората са украсявали само клонки от елхи, ели и борове и чак през 1597 г. започват да украсяват цели дървета. Вечнозелените дръвчета символизират вечен живот. Те са сред най-значителните части от празничния обред. Постепенно украсите на елхата стават по-богати; коледните дръвчета се обкичват с гирлянди, множество светлини и коледни играчки.  

 

Забележка:

Поради спецификата на монитора Ви, е възможно да се наблюдава лека разлика в цветовете. 

 

Благодарим Ви, че пазарувате от нас! Чувствайте се свободно да разгледате наоколо! Пожелаваме Ви един слънчев ден!