Плетен барбарон

350,00 лв.
  • Кат. номер: 043
Базова цена: 350,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Ръчно плетен барбарон - чудесен подарък, който ще обогати домашния уют. Прекрасното съчетание на цветовете и материалите внася уникалност във всеки продукт. Размерите на барбарона са съобразени - мек, удобен, подходящ за почивка, четене на книги или дори лека дрямка.

 

Барбаронът е изработен почти изцяло от рециклирани материали, благодарение на кампанията ми за събиране и рециклиране на стар текстил "Плети с тениска". Външната калъфка е изцяло ръчно правена и изплетена с много любов и отношение към детайла. За изработването й бяха необходимо около 85 стари тениски. Продуктът е екосъобразен и щадящ околната среда. Със създаването му са спестени редица ресурси, вредни емисии и текстилни отпадъци. 

 

Предлагаме възможност за поръчки ако искате нещо специфично, като можете просто да се свържете с нас, за да обсъдим подробностите. 

 

Размери: 

Ширина прибл. 100 см.; дължина прибл. 100 см.

 

Грижа:

Препоръчва се локално премахване на петна, където е необходимо.

 

Опаковка:

Всеки продукт се опакова с рециклирани материали и/ или с опаковка, подходяща за рециклиране.

 

Любопитен факт:

Знаете ли, че текстилната промишленост е втората по замърсяване индустрия в света. За последните 20 години производството на дрехи е нараснало с 400 %. Всяка година се купуват по 80 билиона дрехи по света, като само в Европа и САЩ годишно се изхвърля повече от 20 мил. т. текстил.

 

Забележка:

Поради спецификата на монитора Ви, е възможно да се наблюдава лека разлика в цветовете. 

 

Благодарим Ви, че пазарувате от нас! Чувствайте се свободно да разгледате наоколо! Пожелаваме Ви един слънчев ден!