Подложки Деним

26,00 лв.
  • Кат. номер: 058
Базова цена: 26,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Ръчно правени подложки - чудесен подарък, който ще обогати домашния уют или офисната обстановка. Напълно способни да спомогнат в борбата срещу неприятните кръгчета върху масата. Прекрасното съчетание на цветовете и материалите внася уникалност във всеки продукт. 

 

Комплектът съдържа 6 бр. подложки,  изработени от стари дънки и панерче, изработено от канап и прежда. Комплектът е създаден благодарение на кампанията ми за събиране и рециклиране на стар текстил "Плети с тениска". Продуктът е екосъобразен и щадящ околната среда. Със създаването му са спестени редица ресурси, вредни емисии и текстилни отпадъци. 

 

Предлагаме възможност и за поръчки ако искате нещо специфично, като можете просто да се свържете с нас, за да обсъдим подробностите. 

 

 

 

Опаковка:

Всеки продукт се опакова с рециклирани материали и/ или с опаковка, подходяща за рециклиране.

 

Любопитен факт:

Знаете ли, че текстилната промишленост е втората по замърсяване индустрия в света. За последните 20 години производството на дрехи е нараснало с 400 %. Всяка година се купуват по 80 билиона дрехи по света, като само в Европа и САЩ годишно се изхвърля повече от 20 мил. т. текстил.

 

Забележка:

Поради спецификата на монитора Ви, е възможно да се наблюдава лека разлика в цветовете. 

 

Благодарим Ви, че пазарувате от нас! Чувствайте се свободно да разгледате наоколо! Пожелаваме Ви един слънчев ден!