Tабуретка "Син тигър" 3 в 1

120,00 лв.
  • Кат. номер: 027
Базова цена: 120,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Ръчно плетен малък пуф тип "табуретка" 3 в 1 - чудесен подарък, който ще обогати домашния уют. Прекрасното съчетание на цветовете и материалите внася уникалност във всеки продукт. Размерите на пуфа са съобразени и с Вашето дете - мек, удобен, подходящ за игри, четене на книги и чудновати занимания.

 

Пуфът е изработен изцяло от рециклирани материали. Продуктът е екосъобразен и щадящ околната среда. Със създаването му са спестени редица ресурси, вредни емисии и текстилни отпадъци. 

 

Външната калъфка е изцяло ръчно правена и изплетена с много любов и отношение към детайла. За изработването й бяха необходимо около 23 стари тениски, събрани чрез кампанията ми "Плети с тениска". Вътрешната калъфка е шита от отпадни парчета плат в процеса на кроене на модната индустрия. Пълнежът е от спасени дунапренови остатъци, отпаднали в процеса на производство в завод за матраци и текстилни изрезки, отпаднали в процеса на производство в завод за дрехи. Спасени, тъй като в противен случай биха били изгорени - процес, изключително замърсяващ въздуха. Предимството на този пълнеж е, че не е необходимо периодично допълване, тъй като няма опасност да слегне с времето. 

 

Защо 3 в 1?

Защото този уникален продукт е мултифункцинален и различните му части могат да бъдат използвани по различен начин. 

 

Първа част: Сдобивате се с уникален ръчно плетен пуф с две страни в различни цветове според предпочитанията и настроението на Вашето дете - синя страна и сива страна. Дизайнът на външната плетена калъфка е създаден по такъв начин, че да можете да поддържате висока хигиена. Калъфката може да бъде свалена и изпрана в пералня на щадяща програма. 

 

Втора част: Ако на детето Ви е омръзнало плетената калъфка и иска малко разнообразие, можете да я свалите и да се наслаждавате на съвсем нов дизайн и десен. Пуфът няма да изгуби своя обем и форма.

 

Трета част: Капачето, част от външната плетена калъфка, можете да използвате и като малко килимче - прекрасно допълнение към новия Ви пуф. 

 

Предлагаме възможност и за поръчки ако искате нещо специфично, като можете просто да се свържете с нас, за да обсъдим подробностите. 

 

Размери: 

Диаметър прибл. 40 см.; височина прибл. 25 см.

 

Грижа:

Външна  калъфка: Препоръчва се машинно пране на щадяща програма с подходящи препарати. 

Вътрешна калъфка: Препоръчва се локално премахване на петна, където е необходимо.

 

Опаковка:

Всеки продукт се опакова с рециклирани материали и/ или с опаковка, подходяща за рециклиране.

 

Любопитен факт:

Знаете ли, че текстилната промишленост е втората по замърсяване индустрия в света. За последните 20 години производството на дрехи е нараснало с 400 %. Всяка година се купуват по 80 билиона дрехи по света, като само в Европа и САЩ годишно се изхвърля повече от 20 мил. т. текстил.

 

Забележка:

Поради спецификата на монитора Ви, е възможно да се наблюдава лека разлика в цветовете. 

 

Благодарим Ви, че пазарувате от нас! Чувствайте се свободно да разгледате наоколо! Пожелаваме Ви един слънчев ден!